Den hederliga chokladbollen

Chokladbollen blir man väl aldrig för gammal för? Snabbt går det att röra ihop och snabbt äts de upp!

För mer lyxiga chokladbollar brukar jag smälta ner mörk choklad, men dessa blev helt enligt paketet på kakaon. Jag gillar när havren är lite finfördelad, så jag brukar mixa grynen lite lätt innan de blandas ner. Gillar du inte kaffe kan du ta mjölk istället. Det absolut bästa tipset vid chokladbolle-görning är att smöret ska vara rumsvarmt. Då går det verkligen fort! Om smeten sedan får stelna till i kyl en aning innan den rullas blir det ännu enklare.

chokladbollerecept

chokladbollar

2 thoughts on “Den hederliga chokladbollen

  1. Pingback: Chokladbollar med kokos | I gott sällskap

  2. Pingback: Pulled carrot, tårta och cupcakes på namngivning | Sockervisp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s