En grann lucka 4

Så var det dags för lucka 4. Idag blir det ett krispigt julgodis. En julgran för att vara exakt. Det är en strut som jag doppat i choklad och rullat i krossade chokladlinser. Ser framemot när jag har glass hemma också, kan tänka mig att det blir krispigt och gott! Fast det får nog bli en liten serviett runt struten, annars blir det nog mer choklad i handen än i magen…

Tre julgranar non stop

Tänker att detta kan vara ett kul substitut för den där chokladjulomten som säljs. Jag gjorde en tom strut, men jag har redan börjat fundera på hur man kan fylla den. Kanske ringla kola längs insidan, och så ett lager choklad… Eller så duger den precis som den är. Kanske bara lite glass i… Man kan ju också använda den som dekoration, kanske sätta den på en cupcake eller tårta…

Krossade linser

English; A christmas tree, I believe it is a tradition where ever you celebrate christmas. This one is edible. An ice cream cone covered in chocolate with crushed  non stops sprinkled all over. They where crunchy and tasty. I had no ice cream at home, but there is no question, they would be perfect to serve  with  ice cream.

Annonser

8 thoughts on “En grann lucka 4

    • Det blir säkert jättegott i marängswiss =) det var ju en viss hamburgerkedja som hade glass med krossade linser i för något år sedan, så en marängswiss med denna gran i är säkert toppen =)

    • Ser fram emot det =) Köp glass-strutar, smält choklad, krossa chokladlinser. Doppa sedan strutarna i chokladen, eller ”rulla” dem i den. Och sedan rullar du de chokladiga strutarna i linskrosset. Var ganska enkelt men ser himla kul ut =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s